ZELENI MAGI O DNEVIH MED 22.10. in 27.10.

Pozdravljeni, bralci napovedi zelenih magov ?
Za vse tiste, ki me sprašujete- napovedi so namerno napisane v hudomušnem tonu. Zaradi tega niso nič manj resnične. So pa, upam, protiutež vsem težkim novicam, ki jih dnevno slišimo v medijih in drug od drugega.

No, pa poglejmo ?

Še vedno imamo čas za odločitve. Vlak še ni odpeljal. Nas pa magi opozarjajo, da je skrajni čas. Sivina ni več zadnja moderna barva. Treba se bo odločiti med belo in črno. Se boste oblekli v svetlobo ali v temo? Boste gojili ljubezen, zaupanje, sočutje in veselje ali strah, krivdo, jezo in zamere?
Razumem. Težko je biti optimističen, ko se vse znano ruši in varnost razpada na prafaktorje. Težko je plavati proti toku in misliti s svojo glavo.
Če ste se do sedaj ukvarjali s sabo in svojimi podzavestnimi in zavestnimi čustvi, ste v boljši koži, kot marsikdo.
Kajti, pred nami je teden čustvenega tobogana.
Malo bomo gor in malo dol. Pa še polne lune ni, da bi jo lahko krivili. Še sreča, da vreme vedno je in je lahko dežurni krivec ?
Resno, treba bo pogledati, kaj se dogaja v vašem življenju in zakaj. Pa ne iskati krivde v šefu, sosedu ali partnerju. Obrnite se vase. Saj veste, žanjemo tisto, kar posejemo. Če ste sadili buče, ne pričakujte krompirja.
V tem prestopnem letu ni nič enostavno. Izgleda, kot bi vsi ves čas pisali kontrolno nalogo. In veste kaj, res jo. Na preizkušnji so naše vrednote, etika in zaupanje v smisel življenja. To so tri glavna izpitna področja. Kakšne ocene bi pripadale vam?
Upam, da bi dobili vsaj dobro štirico, potem ste že skoraj zmagali ?

#tukajplonkanjenepomaga#

Čudovit teden vam želim,

Matea, Jasnovidni krt ?

www.jasnovidnikrt.si