INTER-X TERAPIJE

INTERX uspešno uporabljamo pri vseh poškodbah, ki so posledica preobremenitve mišic in tetiv ter z različnimi vrstami bolečin.

Kako INTERX deluje na organizem?

Naprava za interaktivno nevrostimulacijo skozi kožo na prizadetem območju pošilja električne impulze in stimulira živčne končiče, da informacije posredujejo v centralni živčni sistem, kjer poteka zaznavanje bolečine ter vsi procesi, ki regulirajo odzive imunskega ter drugih sistemov, ki sodelujejo pri celjenju tkiv in rehabilitacij organizma.

INTERX V ŠPORTU

INTERX uspešno uporabljamo pri vseh poškodbah, ki so posledica preobremenitve mišic in tetiv: natrgane in pretegnjene mišice in tetive, tekaško koleno, vnetja pokostnic, Ahilova tetiva, golfski in teniški komolec, bolečine v ramenih in hrbtu, udarnine, zvini …

Cenik Interx terapij

30 min terapije: 40 €

Popust za tri ali več terapij zaporedoma: 35 € na terapijo 

60 minutna terapija z INTERX-om in ročno masažo: 65 € 

KRONIČNE BOLEZNI

INTERX terapija se uspešno spopada z različnimi vrstami bolečin, tudi s takšnimi, ki so posledica dogotrajnega sedenja in prisilne telesne drže, saj spodbuja organizmu lastne mehanizme uravnavanje bolečine. Zaradi te posebnosti je učinkovita pri vseh vrstah bolečin mišično-skeletnega sistema, nevralgijah in postoperativnih bolečinah. Metoda je varna, neinvazivna in za razliko od protibolečinskih zdravil nima stranskih učinkov.

Kdaj se INTERX ne svetuje?

Ineraktivna stimulacija ni primerna za osebe s srčnim spodbujevalcem, psihičnimi težavami, epilepsijo in za nosečnice.

Potrdila in certifikati

O meni

Matea Pavli Žnider, certificirana terapevtka in maginja Zelene magije.

Kontakt

Matea Pavli Žnider
Ljubljanska cesta 45, 1241 Kamnik
Tel.: 068-136-576
E-pošta: info@jasnovidnikrt.si