ONLINE MEDITACIJE

 Meditacija je ena najboljših metod za umirjanje, fokusiranje in reševanje notranjih konfliktov. 

Kaj je meditacija?

Meditacija je način globokega umskega in telesnega sproščanja. To je že splošno priznana resnica. Pa je res samo to? Ugotovila sem, da je meditacija ena najboljših metod za umirjanje, fokusiranje in reševanje notranjih konfliktov.

Kaj potrebujemo za uspešno izvajanje meditacije? 

ODLOČITEV

Za meditacijo je potrebna osebna odločitev.

SPREMEMBE

Z meditacijo lahko pričnemo, ko smo pripravljeni na spremembe in darila, ki nam jih meditacija pripelje v naše življenje.

CILJ

Kolikokrat in s kakšnim ciljem meditiramo, igra pomembno vlogo pri doseganju rezultatov.

Meditacija ni obveznost

Meditacija ni obveznost, ki bi jo morali izvajati po nekem strogem režimu in urniku. Ampak, ko enkrat spoznaš njene blagodejne učinke, se ji želiš prepuščati. Kajti to je bistvo meditacije - da opustiš nadzor ega in se predaš svojemu notranjemu vodstvu in višji modrosti duše. Kajti tam, v naši duši, ležijo odgovori na vsa vprašanja in dvome, ki nam jih postavlja naš um. In meditacija je pot do teh resnic in odgovorov.

Namenske meditacije

Obstajajo pa tudi meditacije, ki jim sama pravim namenske meditacije. Te izvajamo takrat, ko imamo pred sabo cilj - zdravljenje, ozaveščanje, spreminjanje življenjskih okoliščin …

To so bolj delovne meditacije, saj je za njihovo učinkovitost potrebna vztrajnost in disciplina. Vendar so rezultati vredni vsakega napora.

Se vam sliši pretežko? Verjamem, tudi meni se je na začetku. Mislila sem si: le kako naj umirim svoje misli, utišam tisoč vprašanj, ki jih v notranji tišini le še bolj jasno slišim? Vendar se da! Ko premagamo začetne dvome in upore ega, ki ne mara sprememb, nam vsakršna meditacija postane veselje in užitek. In kaj kmalu se lahko veselimo sadov in rezultatov, ki nam jih prinaša.

Online večerne meditacije

Večerne meditacije so namenjene sproščanju po napornem delavniku. Osvobodiš se težkih energij dneva in pripraviš na miren spanec. Ob posebnih večerih sidramo nove projekte ter zdravimo dušo in telo. Tako smo pripravljeni na nove izzive in zaščiteni pred vdori tujih energij v prihajajočem tednu. Z rednim meditiranjem je življenje lahkotnejše in lepše. 

Vodene meditacije - video posnetki

Bi me želeli kaj vprašati? Pošljite mi vaše vprašanje in z veseljem vam bom odgovorila.

Pridružite se mi na individualnih terapijah ali večernih online meditacijah. Spremljajte novice na družabnem omrežju Facebook Tkalka ljubečih odnosov ali Zelena magija narave. Bodite v stiku z menoj. 

KONTAKTIRAJTE ME

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.
Please check this field.

O meni

Matea Pavli Žnider, certificirana terapevtka in maginja Zelene magije.

Kontakt

Matea Pavli Žnider
Ljubljanska cesta 45, 1241 Kamnik
Tel.: 068-136-576
E-pošta: info@jasnovidnikrt.si