MAGIČNE TERAPIJE

Primerne so za vse tiste, ki močno verjamete v zdravilne energije narave in se čutite zelo povezani s to ljubeznijo stvarstva. 

6 magičnih terapij

Izbirate lahko med šestimi magičnimi terapijami. 

ASTRALNE TERAPIJE

MAGIČNI ZDRAVILNI IZVIR

TERAPIJA AKAŠKIH ZAPISOV

REGRESIJA V PREJŠNJE ŽIVLJENJE

ZDRAVLJENJE PREDNIKOV

ČIŠČENJE IN ZAŠČITA ENERGIJSKEGA POLJA

ASTRALNE TERAPIJE

Astralno telo je naše svetlobno telo, s katerim potujemo med Vesoljem in Zemljo. Kadar zavestno potujemo s svojim astralnim telesom, na astralnem nivoju pridobivamo številne informacije, napotke, odgovore in zdravljenja. Te informacije se ob ponovnem stiku s fizičnim telesom prenesejo na fizično delovanje človeka. Pri doseganju zastavljenih ciljev nas lahko ovirajo čustva, misli, reakcije in okoliščine, v katerih se ne znajdemo najbolje. Z astralnim telesom lahko dostopamo do vseh informacij, ki nam pomagajo pri kreaciji lahkotnejšega življenja.  

Astralne terapije so primerne za vse, ki želite dostopati do nasvetov in odgovorov – kako doseči tisto, kar ste si zamislili. Dodatna pomoč so tudi napotki vaših vodnikov, ki sodelujejo pri procesu terapije.

Potek 90 minutne terapije

Potek terapije: 25 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 35 minut Astralne terapije ter 30 minut določitve nadaljnjih korakov in koristnih angelskih napotkov.

Prispevek: 135 eur

Izberite astralno terapijo, če:

✬     želite najti korenine svojih izzivov na poslovnem, osebnem, partnerskem ali zdravstvenem področju;

✬     želite pomoč in podporo pri doseganju zastavljenih ciljev;

✬     potrebujete jasen odgovor, zakaj se vam ponavljajo določeni izzivi v življenju;

✬     čutite potrebo po spremembi in ne veste, kje začeti;

✬     želite raziskovati druge dimenzije;

✬     se želite zavestno povezati s svojimi vodniki;

✬     želite vpogled v svojo življenjsko časovnico;

✬     iščete svoje življenjsko poslanstvo;

✬     potrebujete dodatno polnjenje svoje energije.

MAGIČNI ZDRAVILNI IZVIR - terapija Zelenih magov

Naše zdravje je odvisno od veliko dejavnikov. Omejujejo nas naša prepričanja, način življenja, dedne in družinske danosti.

Terapija magičnega zdravilnega izvira uravnava nivo energije v telesu in odpravlja energijske blokade, ki povzročajo telesne težave. Kje so blokade in vzroki zanje, se pokaže med uvodnim pogovorom. Potem s karto Zelene magije, ki jo klient izvleče iz kupčka, pogledamo, kakšno bo življenje v prihodnosti, če klient ne spremeni ničesar. Druga karta predlaga najoptimalnejšo rešitev, tretja pa napove možni izid.

Nato se s pomočjo zdravilnih rožnih esenc, eteričnih olj in kristalov, začne čarovnija sestavljanja klientove energije. Včasih se v proces vpletejo še zvočne vibracije pojočih skled, glasbenih vilic ali šamanskega bobna.

Zdravilni izvir Zelenih magov, kamor nas popelje čarobna meditacija, se nahaja v srcu Avalona. Tam srečate svoje magične vodnike in zaščitnike, ki poskrbijo, da se vaša energija popolnoma regenerira in uravnovesi.

Potek 120 minutne terapije

Potek terapije: 30 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 60 minut terapije z Zelenimi magi ter 30 minut določitve nadaljnjih korakov in koristnih magičnih napotkov.

Prispevek: 170€ (za osebno obravnavo ali pa zdravljenje na daljavo)

Potek terapije:

✬     Uvodni pogovor o izzivu.

✬     Posvet s kartami Zelenih magov.           

✬     Sproščanje telesa in priprava na zdravilno popotovanje.

✬     Čiščenje in uravnovešanje energije s pomočjo posebnih zvočnih tehnik in podporo mojstrov,  Zelenih magov

✬     Zaključni pogovor o dogajanju med terapijo in analiza procesa terapije, ozaveščanje vsega, kar vas v življenju omejuje, vznemirja
        in žalosti, jezi.

✬     Terapija Zelenih magov pomaga pri čemerkoli želite: od zdravljenje preteklosti, slabega počutja,  pomanjkanje samozavesti,
        financ ali ljubezni in še in še.

✬     Na koncu terapije Zeleni magi predlagajo vaje, ki vam pomagajo pri hitrejšem napredovanju proti vašemu cilju.

Področja individualnih obravnav, tudi na daljavo:

✬     zdravljenje eteričnega in fizičnega telesa (za slabo počutje in zdravstvene težave);

✬     odstranjevanje črne magije in energijskih vplivov;

✬     zdravljenje notranjega otroka;

✬     zdravljenje odnosov;

✬     zdravljenje financ;

✬     kreativne ideje;

✬     urejanje okoliščin;

✬     zdravljenje družinskih vzorcev in krivde;

✬     zaščitni plamen Zelenih magov.

Kako poteka zdravljenje na daljavo?

Na e-poštni naslov info@jasnovidnikrt.si pošljite prijavo na terapijo s kratkim opisom vašega izziva ali  tistega, kar želite izboljšati s samo terapijo in Zelenimi magi. Poslala vam bom podatke za vplačilo prispevka za terapijo. Po poravnanem prispevku se bova dogovorila za najbolj ustrezen čas izvedbe terapije. Najbolje jo je izvesti v času, ko lahko po njej počivate in se prepuščate zdravilnim energijam, ki bodo tekle. Po e-pošti vam bom poslala tudi navodila, kako najbolje doživeti terapijo in jo seveda tudi sprejeti v vaše najvišje dobro.

TERAPIJA AKAŠKIH ZAPISOV

Terapija Akaških zapisov je globok vpogled vase in v namen življenja, ki ga živimo na Zemlji. S pomočjo knjig modrosti v Akaški knjižnici vplivamo na svoje razumevanje sveta. Hkrati poiščemo rešitve za svoje izzive.

20 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 40 minut terapije Akaških zapisov ter 30 minut določitve nadaljnjih korakov in koristnih napotkov višjega jaza

Prispevek: 135€

Kaj so Akaški zapisi?

Karkoli mislimo ali čutimo, pušča sledi v našem telesu in v našem DNK zapisu. Vsi ti zapisi ostanejo z nami tudi, ko se vrnemo v svoj dušni dom. Hkrati se vsa naša dejanja, besede, misli in čustva zapisujejo v kozmični arhiv, ki mu pravimo Akaška knjižnica.
V knjigah Življenja, ki jih najdemo v tej knjižnici, je shranjena vsa modrost Vesolja, saj se tam beležijo vsi dogodki, dosežki in življenja vseh živih bitij Vesolja.
Tam najdemo rešitve za svoje izzive in odgovore na svoja vprašanja.

V Knjigah spoznanj so zapisi o vsem, kar se je do tega trenutka zgodilo v Kozmosu. Kateri izumi so bili realizirani, kateri še niso in čakajo na svojega izumitelja. Prav tako so zapisani vsi čudeži in čudežne ozdravitve. Če je samo enemu živemu bitju Kozmosa uspelo doseči ali narediti nekaj posebnega in čudežnega, lahko navodila poiščemo v Akaši in to tudi sami poustvarimo.
Varuhi Akaške knjižnice obiskovalcu iskrenega srca prinesejo knjige, ki vsebujejo želeno znanje. V obliki svetlobnih kod se zapišejo v energijsko polje človeka in se na Zemlji aktivirajo, ko nastopi pravi trenutek.

Potek terapije z Akaškimi zapisi

Terapija poteka v globokem meditativnem stanju in je primerna za ljudi, ki so sposobni globokih meditacij in popotovanja v svoje najgloblje svetove. Pomemben je namen, zaradi katerega se odločite za to terapijo in želja zdraviti področja svojega življenja z razumevanjem. Primerna je za iskalce resnic in za tiste, ki veste, da vse izvira iz vas.

REGRESIJA V PREJŠNJE ŽIVLJENJE

S tehniko regresije potujemo v prejšnja življenja ali pa v najzgodnejše otroštvo, ki je skrito v meglicah časa in spomina. Čeprav smo prejšnja življenja zaključili, določeni spomini v našem telesu in podzavesti še vedno vibrirajo z nami v tem življenju. Z njeno pomočjo osvetlimo razloge za določene težave, strahove, fantomske bolečine ali zakoreninjena prepričanja.

Ko se spustimo globoko v podzavestne spomine, odklenemo zamrznjeno energijo in vzpostavimo optimalno stanje delovanja vseh ravni telesa.

Potek 140 minutne regresije

20 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 80 minut »regresije v prejšnja življenja« ter 40 minut tolmačenja vizij in sporočil regresije.

Prispevek: 170€

Izberite regresijo če:

✬     imate sposobnost doseči stanje globoke sproščenosti;

✬     imate razvite močne meditativne sposobnosti in se z lahkoto predate procesom vizualizacije, čutenja in ostalih zaznav;

✬     imate strahove ali izzive, katerih nikakor ne morete razrešiti, veste pa, da ne izhajajo iz sedanjega življenja;

✬     se ves čas zapletate v naporne odnose in bi radi razumeli karmične povezave s temi ljudmi in jih razrešili;

✬     bi radi razumeli sanje, ki se vam ponavljajo, a vam je njihov izvor neznan;

✬     vas prejšnja življenja ves čas kličejo in vam zbujajo interes.

ZDRAVLJENJE PREDNIKOV – čiščenje DNK zapisov in zdravljenje družinskih vzorcev

Starši so tiste osebe v življenju, ki nam prvi pokažejo našo vrednost. Od njih je odvisno, ali bomo po svetu korakali samozavestno in z dvignjeno glavo ali pa se bomo bolj držali sence in pazili, da nas slučajno ne obsveti kakšen žarek pozornosti. Oni določijo, ali nam bodo težave v življenju predstavljale izzive ali pa grško tragedijo.

Tako zelo je pomemben njihov odnos do nas.

Naše reakcije so odraz naših otroških ran, ki se jih ne zavedamo. Dokler naša podzavest vodi naše odzive, so ti natanko takšni, kot so bili v podobnih trenutkih v našem otroštvu. Počutimo se izgubljene, zavrnjene, jezne, užaljene... Paleta nezavednih čustev je izredno bogata.

Vendar le mi odločamo, kaj bomo čutili, ko jih ozavestimo. Vsa čustva, ko se jih enkrat zavemo, izgubijo svojo strašljivo moč. Potrebna je vaja in zavedanje, vendar gre s časom vedno lažje.

Potek 90 minutne terapije

25 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 45 minut terapije Zdravljenje prednikov ter 20 minut tolmačenja vzorcev in določanje nadaljnjih korakov.

Prispevek: 135€

Izberite terapijo Zdravljenje prednikov, če:

✬     čutite, da ponavljate težke družinske situacije;

✬     čutite zamere in neodpuščanje do mame, očeta ali drugih družinskih članov (bratov, sester, starih staršev, bivših partnerjev,
        prijateljev ...);

✬     čutite žalost zaradi izgube družinskih članov;

✬     čutite žalost zaradi težkih družinskih odnosov;

✬     imate težave s komunikacijo z družinskimi člani, kar se kaže ob vaših srečanjih;

✬     čutite, da ste določene težke otroške spomine pozabili, pa bi jih radi razumeli in zdravili;

✬     bi radi izboljšali odnose v družini;

✬     bi radi spustili in ozdravili določene dogodke, ki so se zgodili v vašem otroštvu;

✬     bi radi zdravili svojega notranjega otroka;

✬     si želite odgovore od višjih jazov članov vaše družine;

✬     si želite zdravljenja sorodnih duš na višjih nivojih;

✬     bi radi prekinili tok vzorcev, ki jih ponavljate od vaših staršev;

✬     si želite postaviti povsem drugačno energijo zase in za ljudi, ki jih imate radi: postavite novo družinsko drevo.

ČIŠČENJE IN ZAŠČITA ENERGIJSKEGA POLJA

V vsakdanjem življenju si ljudje med seboj izmenjamo veliko energije. Ta je lahko podporna, ljubeča in nežna. Lahko je tudi jezna, težka in destruktivna. Zapiše se v naše energijsko polje in to povzroči dvig ali padec naše življenjske moči ter razpoloženja.

Takšne vzpone in padce včasih harmoniziramo sami, včasih pa je energijski zapis premočan in potrebujemo pomoč, da se naša energija uravnovesi in obnovi.

Če smo čustvene, sočutne in empatične narave, bolj in močneje zaznavamo energijske tokove, ki se pletejo okoli nas. Takrat je potrebna podporna energijska zaščita, da se ti vplivi ne sidrajo v naše polje. Tako lahko ohranimo stanje miru, smo osredotočeni in v svojem centru. 

Za vsakdanjo zaščito se uporabljajo amuleti, ki jih prejmete ob zaključku procesa čiščenja in zaščite.

Potek 90 minutne terapije

15 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 60 minut Čiščenja in zaščite energijskega polja ter 15 minut tolmačenja procesa in določanje nadaljnjih korakov.

Prispevek: 150€

Izberite Čiščenje in zaščito energijskega polja, če:

✬     ste v dnevni interakciji z negativnimi ljudmi, ki na vas čustveno vplivajo;

✬     so vaše okoliščine ostale nespremenjene, vi pa imate težave z žalostjo ali nespečnostjo;

✬     čutite, da imate ponavljajoče se negativne misli in ne poznate njihovega izvora;

✬     čutite, da so vas ljudje energijsko obremenili, ali pa celo napadli s težjimi energijami, kot je črna magija;

✬     se ves čas trudite nekaj spremeniti, vendar se vam ves čas postavljajo prepreke na energijskem in fizičnem polju;

✬     vam določeni ljudje jemljejo energijo z negativnimi pripombami ali metanjem polen pod noge;

✬     se določenih ljudi ali situacij bojite in bi se radi pred njimi zaščitili;

✬     čutite, da je vaša energija popolnoma izčrpana, ker so od vas preveč zahtevali in ste se razdali.

Terapije opravljam: Matea Pavli Žnider

***OPOMBA: Matea Pavli Žnider spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba naših spletnih vsebin, uporaba naših storitev ali terapij je izključno na lastno odgovornost. Ob obisku naših storitev in spletnih strani se strinjate z naslednjimi pogoji in pravili, katere najdete na naših spletnih straneh ali pa v tej navedbi.

Opozorilo: Različne oblike svetovanja, terapije in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja, terapije in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih širom sveta in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. V okviru ponudbe spletne in našega dela ponujamo predavanja, terapije in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda 'zdravljenje' ali 'zdraviteljstvo' je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja, terapije oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne, terapevtske in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo. Ob neprimerni uporabi naših storitev in vsebin uporabnika, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti.

O meni

Matea Pavli Žnider, certificirana angelska terapevtka po metodi Cristy Žmahar, Potovanje duše™.

Kontakt

Matea Pavli Žnider
Ljubljanska cesta 45, 1241 Kamnik
Tel.: 068-136-576
E-pošta: info@jasnovidnikrt.si