MAGIČNE TERAPIJE

Primerne so za vse tiste, ki močno verjamete v zdravilne energije narave in se čutite zelo povezani s to ljubeznijo stvarstva. 

6 magičnih terapij

Izbiraš lahko med šestimi magičnimi terapijami. 

ASTRALNE TERAPIJE

MAGIČNI ZDRAVILNI IZVIR

TERAPIJA AKAŠKIH ZAPISOV

REGRESIJA V PREJŠNJE ŽIVLJENJE

ZDRAVLJENJE PREDNIKOV

ČIŠČENJE IN ZAŠČITA ENERGIJSKEGA POLJA

ASTRALNE TERAPIJE

Astralno telo je naše svetlobno telo, s katerim potujemo med Vesoljem in Zemljo. Kadar zavestno potujemo s svojim astralnim telesom, na astralnem nivoju pridobivamo številne informacije, napotke, odgovore in zdravljenja. Te informacije se ob ponovnem stiku s fizičnim telesom prenesejo na fizično delovanje človeka. Pri doseganju zastavljenih ciljev nas lahko ovirajo čustva, misli, reakcije in okoliščine, v katerih se ne znajdemo najbolje. Z astralnim telesom lahko dostopamo do vseh informacij, ki nam pomagajo pri kreaciji lahkotnejšega življenja.  

Astralne terapije so primerne za vse, ki želite dostopati do nasvetov in odgovorov – kako doseči tisto, kar ste si zamislili. Dodatna pomoč so tudi napotki vaših vodnikov, ki sodelujejo pri procesu terapije.

Potek 90 minutne terapije

25 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 35 minut Astralne terapije ter 30 minut določitve nadaljnjih korakov in koristnih napotkov.

Energijska izmenjava: 145 €

Astralna terapija je magična terapija. Zakaj? Tekom procesa se na široko odprejo vrata svetu čudes. Srečate se sami s seboj in s svojim Stvarnikom, ki živi v vas samih. Ponovno si date priložnost videti lepoto Sveta. Dobili ste ga kot darilo ob utelešenju na ljubo mamo Gaio. Le-ta vam pomaga, da lahkotneje stopate po dušni pot.

Naše dušne pogodbe so bile zapisane pred samim utelešenjem. S terapijami želimo doseči širjenje vaše zavesti, da boste dobili širši vpogled na vaše dosedanje življenje. Modrosti se usvojijo ob določenih zemeljskih lekcijah. Sočasno se izvaja zdravljenje, uravnovešanje karmične energije in osvobaja ujetost starih, že preživetih energij. Tako dosežemo začetno vitalnost vaše duše. Le-ta je odvisna od vašega zavestnega delovanja in spreminjanja starih načinov reagiranja. Če želite spoznati razloge ponavljanja lekcij, je to terapija za vas.

Tekom procesa spoznate svoje Vodnike. So naši zvesti sopotniki, ki nas usmerjajo, podpirajo in pošiljajo zdravilne žarke Ljubezni. Njihova nežna energija vas spodbuja in nudi močno zaščito na vaši veličastni Poti Prebujenja.

MAGIČNI ZDRAVILNI IZVIR - terapija Zelenih magov

Naše zdravje je odvisno od veliko dejavnikov. Omejujejo nas naša prepričanja, način življenja, dedne in družinske danosti.

Terapija magičnega zdravilnega izvira uravnava nivo energije v telesu in odpravlja energijske blokade, ki povzročajo telesne težave. Kje so blokade in vzroki zanje, se pokaže med uvodnim pogovorom. Potem s karto Zelene magije, ki jo klient izvleče iz kupčka, pogledam, kakšno bo življenje v prihodnosti, če klient ne spremeni ničesar. Druga karta predlaga najoptimalnejšo rešitev, tretja pa napove možni izid.

Nato se s pomočjo zdravilnih rožnih esenc, eteričnih olj in kristalov, začne čarovnija sestavljanja klientove energije. Včasih se v proces vpletejo še zvočne vibracije pojočih skled, glasbenih vilic ali šamanskega bobna.

Zdravilni izvir Zelenih magov, kamor te popelje čarobna meditacija, se nahaja v srcu Avalona. Tam srečaš svoje magične vodnike in zaščitnike, ki poskrbijo, da se tvoja energija popolnoma regenerira in uravnovesi.

Potek 120 minutne terapije

30 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 60 minut terapije z Zelenimi magi ter 30 minut določitve nadaljnjih korakov in koristnih magičnih napotkov.

Energijska izmenjava: 175 € (za osebno obravnavo ali pa zdravljenje na daljavo)

Potek terapije:

✬     Uvodni pogovor o izzivu.

✬     Posvet s kartami Zelenih magov.           

✬     Sproščanje telesa in priprava na zdravilno popotovanje.

✬     Čiščenje in uravnovešanje energije s pomočjo posebnih zvočnih tehnik in podporo mojstrov,  Zelenih magov

✬     Zaključni pogovor o dogajanju med terapijo in analiza procesa terapije, ozaveščanje vsega, kar vas v življenju omejuje, vznemirja
        in žalosti, jezi.

✬     Terapija Zelenih magov pomaga pri čemerkoli želite: od zdravljenje preteklosti, slabega počutja,  pomanjkanje samozavesti,
        financ ali ljubezni in še in še.

✬     Na koncu terapije Zeleni magi predlagajo vaje, ki vam pomagajo pri hitrejšem napredovanju proti vašemu cilju.

Področja individualnih obravnav, tudi na daljavo:

✬     zdravljenje eteričnega in fizičnega telesa (za slabo počutje in zdravstvene težave);

✬     odstranjevanje črne magije in energijskih vplivov;

✬     zdravljenje notranjega otroka;

✬     zdravljenje odnosov;

✬     zdravljenje financ;

✬     kreativne ideje;

✬     urejanje okoliščin;

✬     zdravljenje družinskih vzorcev in krivde;

✬     zaščitni plamen Zelenih magov.

Kako poteka zdravljenje na daljavo?

Na e-poštni naslov info@jasnovidnikrt.si pošlji prijavo na terapijo s kratkim opisom tvojega izziva ali  tistega, kar želiš izboljšati s samo terapijo in Zelenimi magi. Poslala ti bom podatke za vplačilo prispevka za terapijo. Po poravnanem prispevku se bova dogovorila za najbolj ustrezen čas izvedbe terapije. Najbolje jo je izvesti v času, ko lahko po njej počivaš in se prepuščš zdravilnim energijam, ki bodo tekle. Po e-pošti ti bom poslala tudi navodila, kako najbolje doživeti terapijo in jo seveda tudi sprejeti v tvoje najvišje dobro.

TERAPIJA AKAŠKIH ZAPISOV

Terapija Akaških zapisov je globok vpogled vase in v namen življenja, ki ga živimo na Zemlji. S pomočjo knjig modrosti v Akaški knjižnici vplivamo na svoje razumevanje sveta. Hkrati poiščeš rešitve za svoje izzive.

20 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 40 minut terapije Akaških zapisov ter 30 minut določitve nadaljnjih korakov in koristnih napotkov višjega jaza

Energijska izmenjava: 145 €

Kaj so Akaški zapisi?

Karkoli mislimš ali čutiš, pušča sledi v tvojem telesu in v DNK zapisu. Vsi ti zapisi ostanejo s tabo tudi, ko se vrneš v svoj dušni dom. Hkrati se vsa tvoja dejanja, besede, misli in čustva zapisujejo v kozmični arhiv, ki mu pravimo Akaška knjižnica.
V knjigah Življenja, ki jih najdeš v tej knjižnici, je shranjena vsa modrost Vesolja, saj se tam beležijo vsi dogodki, dosežki in življenja vseh živih bitij Vesolja.
Tam najdeš rešitve za svoje izzive in odgovore na svoja vprašanja.

V Knjigah spoznanj so zapisi o vsem, kar se je do tega trenutka zgodilo v Kozmosu. Kateri izumi so bili realizirani, kateri še niso in čakajo na svojega izumitelja. Prav tako so zapisani vsi čudeži in čudežne ozdravitve. Če je samo enemu živemu bitju Kozmosa uspelo doseči ali narediti nekaj posebnega in čudežnega, lahko navodila poiščeš v Akaši in to tudi sam poustvariš.
Varuhi Akaške knjižnice obiskovalcu iskrenega srca prinesejo knjige, ki vsebujejo želeno znanje. V obliki svetlobnih kod se zapišejo v energijsko polje človeka in se na Zemlji aktivirajo, ko nastopi pravi trenutek.

Potek terapije z Akaškimi zapisi

Terapija poteka v globokem meditativnem stanju in je primerna za ljudi, ki so sposobni globokih meditacij in popotovanja v svoje najgloblje svetove. Pomemben je namen, zaradi katerega se odločite za to terapijo in želja zdraviti področja svojega življenja z razumevanjem. Primerna je za iskalce resnic in za tiste, ki veste, da vse izvira iz vas.

REGRESIJA V PREJŠNJE ŽIVLJENJE

S tehniko regresije potujemo v prejšnja življenja ali pa v najzgodnejše otroštvo, ki je skrito v meglicah časa in spomina. Čeprav smo prejšnja življenja zaključili, določeni spomini v našem telesu in podzavesti še vedno vibrirajo z nami v tem življenju. Z njeno pomočjo osvetlimo razloge za določene težave, strahove, fantomske bolečine ali zakoreninjena prepričanja.

Ko se spustiš globoko v podzavestne spomine, odkleneš zamrznjeno energijo in vzpostaviš optimalno stanje delovanja vseh ravni telesa.

Potek 140 minutne regresije

20 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 80 minut regresije ter 40 minut tolmačenja vizij in sporočil.

Energijska izmenjava: 175 €

Pot Prebujenja skozi proces regresije poteka drugače od ostalih magičnih terapij. Notranji klic slišijo posamezniki, ki so pripravljeni na globoko, sproščeno in hkrati zavestno popotovanje po svetovih preteklega časa in prostora.

Proces ti omogoči vpogled v stare telesne in dušne celične spomine, ki zelo vplivajo na tvoje sedanje življenje. Na globokem popotovanju poiščeva ključavnice, ki odpirajo vrata v stare svetove zavesti. Določene lekcije ponavljamo več inkarnacij in zdaj je čas, da ozavestiš vzroke nastajanja ponavljajočih se dogodkov, zapletanja v naporne odnose, težkih preizkušenj, ponavljajočih se sanj, strahov ali izzivov z neznanim izvorom.

Si pripravljena na preoblikovanje življenja skozi sveti portal regresije? Čutiš, da odgovori ležijo v preteklih inkarnacijah ali najzgodnejšem obdobju otroštva? Potem je to terapija zate.

ZDRAVLJENJE PREDNIKOV – čiščenje DNK zapisov in zdravljenje družinskih vzorcev

Starši so tiste osebe v življenju, ki ti prvi pokažejo tvojo vrednost. Od njih je odvisno, ali boš po svetu korakala samozavestno in z dvignjeno glavo ali pa se boš bolj držala sence in pazila, da te slučajno ne obsveti kakšen žarek pozornosti. Oni določijo, ali ti bodo težave v življenju predstavljale izzive ali pa grško tragedijo.

Tako zelo je pomemben njihov odnos do nas.

Tvoje reakcije so odraz otroških ran, ki se jih ne zavedaš. Dokler tvoja podzavest vodi tvoje odzive, so ti natanko takšni, kot so bili v podobnih trenutkih v otroštvu. Počutiš se izgubljeno, zavrnjeno, jezno, užaljeno ... Paleta nezavednih čustev je izredno bogata.

Vendar le ti sama odločaš, kaj boš čutila, ko jih ozavestiš. Vsa čustva, ko se jih enkrat zavemš, izgubijo svojo strašljivo moč. Potrebna je vaja in zavedanje, vendar gre s časom vedno lažje.

Potek 90 minutne terapije

25 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 45 minut terapije Zdravljenje prednikov ter 20 minut tolmačenja vzorcev in določanje nadaljnjih korakov.

Energijska izmenjava: 145 €

Izberi terapijo Zdravljenje prednikov, če:

✬     čutiš, da ponavljaš težke družinske situacije;

✬     čutitš zamere in neodpuščanje do mame, očeta ali drugih družinskih članov (bratov, sester, starih staršev, bivših partnerjev,
        prijateljev ...);

✬     čutitš žalost zaradi izgube družinskih članov;

✬     čutitš žalost zaradi težkih družinskih odnosov;

✬     imaš težave s komunikacijo z družinskimi člani, kar se kaže ob vaših srečanjih;

✬     čutiš, da si določene težke otroške spomine pozabila, pa bi jih rada razumela in zdravila;

✬     bi rada izboljšali odnose v družini;

✬     bi rada spustila in ozdravila določene dogodke, ki so se zgodili v otroštvu;

✬     bi rada zdravila svojega notranjega otroka;

✬     si želite odgovore od višjih jazov članov vaše družine;

✬     si želiš zdravljenja sorodnih duš na višjih nivojih;

✬     bi rada prekinila tok vzorcev, ki jih ponavljaš od vaših staršev;

✬     si želiš postaviti povsem drugačno energijo zase in za ljudi, ki jih imaš rada: postaviš novo družinsko drevo.

ČIŠČENJE IN ZAŠČITA ENERGIJSKEGA POLJA

V vsakdanjem življenju si ljudje med seboj izmenjamo veliko energije. Ta je lahko podporna, ljubeča in nežna. Lahko je tudi jezna, težka in destruktivna. Zapiše se v tvoje energijsko polje in to povzroči dvig ali padec tvoje življenjske moči ter razpoloženja.

Takšne vzpone in padce včasih harmoniziramo sami, včasih pa je energijski zapis premočan in potrebujemo pomoč, da se naša energija uravnovesi in obnovi.

Če si čustvene, sočutne in empatične narave, bolj in močneje zaznavaš energijske tokove, ki se pletejo okoli tebe. Takrat je potrebna podporna energijska zaščita, da se ti vplivi ne sidrajo v tvoje energijsko polje. Tako lahko ohraniš stanje miru, si osredotočena in v svojem centru. 

Za vsakdanjo zaščito se uporabljajo amuleti, ki jih prejmeš ob zaključku procesa čiščenja in zaščite.

Potek 90 minutne terapije

15 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 60 minut čiščenja in zaščite energijskega polja ter 15 minut tolmačenja procesa in določanje nadaljnjih korakov.

Energijska izmenjava: 155 €

Izberi Čiščenje in zaščito energijskega polja, če:

✬     si v dnevni interakciji z negativnimi ljudmi, ki nate čustveno vplivajo;

✬     so tvoje okoliščine ostale nespremenjene, ti pa imaš težave z žalostjo ali nespečnostjo;

✬     čutiš, da imaš ponavljajoče se negativne misli in ne poznaš njihovega izvora;

✬     čutiš, da so te ljudje energijsko obremenili, ali pa celo napadli s težjimi energijami, kot je črna magija;

✬     se ves čas trudiš nekaj spremeniti, vendar se ti ves čas pojavljajo prepreke na energijskem in fizičnem polju;

✬     ti določeni ljudje jemljejo energijo z negativnimi pripombami ali metanjem polen pod noge;

✬     se določenih ljudi ali situacij bojiš in bi se rada pred njimi zaščitila;

✬     čutiš, da je tvoja energija popolnoma izčrpana, ker so od tebe preveč zahtevali in si se razdala.

Terapije opravljam: Matea Pavli Žnider

***OPOMBA: Matea Pavli Žnider spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba naših spletnih vsebin, uporaba naših storitev ali terapij je izključno na lastno odgovornost. Ob obisku naših storitev in spletnih strani se strinjate z naslednjimi pogoji in pravili, katere najdete na naših spletnih straneh ali pa v tej navedbi.

Opozorilo: Različne oblike svetovanja, terapije in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja, terapije in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih širom sveta in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. V okviru ponudbe spletne in našega dela ponujamo predavanja, terapije in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda 'zdravljenje' ali 'zdraviteljstvo' je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja, terapije oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne, terapevtske in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo. Ob neprimerni uporabi naših storitev in vsebin uporabnika, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti.

O meni

Matea Pavli Žnider, certificirana terapevtka in maginja Zelene magije.

Kontakt

Matea Pavli Žnider
Ljubljanska cesta 45, 1241 Kamnik
Tel.: 068-136-576
E-pošta: info@jasnovidnikrt.si