Pred nami je mističnih sedem dni in noči.
To so dnevi, ko so meje med svetovi zabrisane in je vse mogoče. Tudi tisti ljudje, ki nadčutnih zaznav nimajo posebej uglašenih z drugimi sferami, lahko zaznajo, da se dogaja nekaj posebnega. Lahko se jim zazdi, da so s kotičkom očesa ujeli senco nekoga. Sanjajo žive sanje o svojih preminulih. Se v svojih mislih pogovarjajo z njimi.
Skratka, v teh čarobnih dneh lahko pokukamo malce čez plot 😊

Zeleni magi nam za prihajajoče dni svetujejo, da se obrnemo vase in v svoj čudoviti svet podzavesti. Svoje fizično stanje lahko preverimo v ogledalu. Stanje našega čustvenega telesa in podzavesti pa nam kažejo drugi ljudje, pravzaprav naše reakcije na delovanje drugih ljudi.

Potopimo se v bogastvo vsega, kar spi v nas. Čas je. Čas je, da se spoznamo in sprejmemo v celoti. Brez obsojanja in oklepanja okoliščin, ki so zgodovina.
Kdaj nekaj postane zgodovina? Tisti trenutek, ko je za nami. Isto sekundo. Vse, kar smo počeli, mislili in čutili do tega trenutka, je že preteklost. Nimamo več vpliva nanjo.
Ima pa zato preteklost ogromno vpliva na nas. Če ji to dovolimo. Če se zataknemo v njej. Naj nam preteklost pokaže, kje smo že bili, da se lažje odločimo, kam želimo priti. Naj ne bo kamen, ki ga vlačimo na svojem hrbtu in nas vleče navzdol.

Skratka, pred nami je teden, ko bo življenje poskrbelo, da se bomo soočali s svojo podzavestjo in vsem, kar je skrito v njej.

Boste našli nočne more ali nežno melodijo?

Matea, Jasnovidni krt 🦋

www.jasnovidnikrt.si