ZELENI MAGI O DNEVIH MED 14.10. in 21.10.

Danes se planet Merkur še zadnjič letos odpravi na retrogradno gibanje. Oktober je že tako mesec čiščenja karme, retrogradni Merkur pa vse skupaj še začini.
Tako bo v nas kar precej nemira. Imeli bomo občutek, da nam energija kar nekam izginja. Modro se bo obrniti vase in se izogibati živčnim, prepirljivim osebam. Sicer pa je to modro v vseh mesecih, kaj ne ?

Tudi kakšne energijske zaščite bodo prav prišle, drugače bomo kot ožete cunje.
Morda bomo imeli potrebo, da se smilimo sami sebi. Ok, tudi to je včasih treba, vendar naj ne traja dalj kot nekaj minut. Če pretiravate, je vedno težje zlesti nazaj na sončno stran življenja.
No, če bo prišlo do tega, je najbolje oditi nekam v naravo. Po kostanj recimo. Narava nam hitro napolni baterije. Tisti srečneži, ki imajo hišne ljubljenčke, imajo naravno pomirjevalo vedno na dosegu rok ?

Skrb za svoje notranje ravnovesje in moč je vedno pomembna, v naslednjih dneh pa bo še posebej. Če ne bomo v notranjem miru, bo na nas z lahkoto vplivala kolektivna zavest, ki pa je v tem trenutku takšna, da bi se bilo bolje prežarčiti na kakšen drug planet. In tam porabiti počitniški bon.

Pa pozorni bodite pri komunikaciji, raje dvakrat premislite, kaj bo zapustilo vaša usta. Popravljati za nazaj terja ogromno energije, vi pa veste, kakšno zmedo povzroča Merkur, kadar se vozi nazaj ?

Veliko lahkotnega karmičnega soočanja vam želim,

Matea, Jasnovidni krt ?

www.jasnovidnikrt.si