ZELENA MAGIJA

Če ste se kdaj pogovarjali s svojimi rožicami, če kar veste, kdaj so žejne, preveč ali premalo na soncu- imate v sebi kanček zelenega maga. Ste zelena čarovnička cicibanka ali zeleni čarodej ciciban 😊

Marsikdo ostane pri tem. Njegove roke so zelene, kakor radi rečemo tistim, ki jim rastline čudežno uspevajo. Tisti, ki smo bolj radovedni, pa brskamo dalje.
Odkrijemo svet vil, škratov, elementalov, palčkov in še vseh drugih bitij, ki skrbijo za naravo. Naučimo se pogovarjati in povezovati z njimi. Naučimo se čutiti in usmerjati energijske tokove, ki krožijo po naravi.
In najpomembneje- tega ne zlorabljamo. Svoje znanje uporabimo v dobro Matere Zemlje in vseh njenih otrok. Živali, rastlin, zemlje, mineralov in ljudi. Namenoma sem uporabila ta vrstni red. Vsi, ki imate v sebi Zeleno iskrico, boste vedeli, zakaj 😉

Zeleni priklici in obredi pomagajo pri usmerjanju ali akumuliranju energije, ki jo potrebujemo za izvedbo projekta, zaščito doma, spuščanju svojih omejitev in predsodkov.
Z nimi tudi izražamo hvaležnost Lady Gai za njeno gostoljubnost in obilje. Brez nje in njenih darov bi bilo naše obstajanje in izkušanje nemogoče.

In to je prvi znak, da se v vas skriva Zelni mag- hvaležnost. Hvaležnost in ponižnost. Ne govorim o pohlevnosti, ampak o ponižnosti- ko se zavedaš, da si samo delček v večji sliki in si hvaležen, da si lahko zraven. Samo mali, drobceni delček, pa vendar nepogrešljiv. Tako, kot to velja za vsa ostala živa bitja na Zemlji, pa naj imajo dve, štiri, šest, osem, sto nog … ali pa nobene.

Želim vam, da zjutraj stopite v naravo in vdahnete polna pljuča. Se ozrete okoli sebe, v nebo, v daljavo in zares VIDITE in ČUTITE vse obilje, ki nam je na voljo. Naj vam srce zapoje ob jesenskih barvah listov, vonju dežja, ob modrini neba in beli mehkobi oblakov.

Poslušajte šum vetra in uživajte, ko vam mršči lase. Pa kaj, če je to burja in vas spotoma malo vščipne v lica? Tisti dan ne potrebujete ne glavnika, ne rdečila 😊

Sprostite se in predajte svoje skrbi vetru, naj jih razpiha. In naj vam prinese nove ideje. Vzemite si trenutek in opazujte oblake in njihovo spreminjanje. Morda najdete rešitev na svoje vprašanje ravno v podobah, ki se pojavijo pred vami. Ali pa vam odgovor pokaže živalski vodnik s svojim sporočilom, ko ga srečate na sprehodu.

Lep vikend bo, zakaj ne bi šli v naravo in se povezali s svojim Zelenim magom, čas je ravno pravi 😊

Naredite si magične dneve,

Matea 🦋

www.jasnovidnikrt.si