V človeški naravi je, da se izogibamo svoje Teme.

Tudi Teme zunaj nas in vsemu, kar zaznavamo kot Temno. Nismo pripravljeni pogledati vanjo. Ne zavedamo se, da ji s tem dajemo moč.
Tema cveti ob našem strahu, sovraštvu, bolečini, obsojanju, zavisti, lažeh, krivdi, pohlepu in zavajanju. Teme je v naši realnosti veliko. Je sestavni del naše osebnosti, naš drugi pol. Zemlja je polarni planet, saj veste. Ker pa je Zemlja tudi planet svobodne volje, se sami odločimo, kateri pol bomo živeli in ga izražali.

Tudi Črni magi in njihova magija se hranijo s človeško Temo. In dobro jim gre, saj ima verjetno vsak človek na planetu Zemlja še kakšen neodprt predal z okostnjakom v svoji omari, kjer se skriva Tema Ega. Ta Tema Ega je potem magnet in sidrišče za Temo Vesolja.
Ja, ne prihaja vsa Tema iz istega Izvora in ni vsa enaka. Dolgo sem se spraševala in ugotavljala, kaj se dejansko zgodi z ljudmi, ki so sposobni podlih laži, manipulacij in povzročanja trpljenja, ne da bi trenili z očesom.

Njihova lastna Senca, ki je niso zdravili in negovali, jih preplavi in jim zaduši ali ugasne sočutje in empatijo. Njihova srca so obdana s tako debelim in visokim zidom, da ne čutijo ničesar. Ste že kdaj imeli priložnost pogledati v prazne oči nekoga, ki se je popolnoma odrezal od svojega srca in s tem od svoje duše? Jaz sem. Brrrr….hlad in led.

Tako se rodijo Temni magi in črna magija. Ker nimajo sočutja, empatije, etike ali morale, jih žene samo še želja po moči, kontroli in denarju.

In ne, niso črni magi samo čarovniki, ki so prodali dušo Temi. Črni magi so vsi, ki na račun sočloveka, trpljenja živali in uničevanja narave zasledujejo samo svoje cilje. Ni potrebno, da izvajate Črno mašo v kleti. Dovolj je, da se obrnete stran, ko nekdo muči mačko ali psa. Da ne pokličete policije, ko iz sosednjega stanovanja slišite udarce in jok.

S to ravnodušnostjo in mislijo, da se v osebne zadeve drugih ne vmešava, zidate zid okoli svojega srca in s tem odpirate vrata Temi Vesolja.
In ko Tema vesolja pride, postanete njena Marioneta. Z veseljem vas bo izkoristila za svoje cilje in z lahkoto zavrgla, ko ji ne boste več koristili.

Te objave ne pišem zato, da bi vas strašila in psihirala. Pišem jo zato, ker se o tem premalo ozavešča in ker veliko ljudi misli, da bo Tema izginila, če bodo gledali stran in se delali, kot da ne obstaja, da je dovolj, da mislimo srečne misli. Ni dovolj. Tema izgine le, če jo obsvetimo kar z najmočnejšo lučjo. Ta luč vsebuje Zavedanje, Sočutje, Empatijo, Razumevanje, Pogum in, seveda, Ljubezen. Treba je posvetiti direktno v njen izvor in v vse kote, da se nima kam skriti in potuhniti. Takrat se konča njeno zapeljivo šepetanje, ki je podpihovalo naše najbolj skrite strasti, strahove in bolečino. Le tako se osvobodimo njenih lovk. Postanemo zopet Človek.

Naredite si Človeške dneve,

Matea 🦋

www.jasnovidnikrt.si