ODNOSI…

Včasih prijateljstva trajajo vse življenje, od plenic naprej. Včasih so prijatelji z nami določeno obdobje v življenju in, ko opravijo svojo nalogo, gredo naprej. Včasih dobimo pomembno sporočilo od neznanca, ki ga srečamo v trgovini…

Vsi ljudje, ki so prisotni v naši zgodbi, so tu z razlogom.
Tisti, ki nam prinesejo smeh, oporo in sočutje in tudi tisti, ki nam zadajo najglobje rane, nas izdajo in prevarajo. Z vsemi imamo dušni dogovor, ki smo ga slenili že eone časa nazaj. Nič se ne zgodi pomotoma. Nič se ne zgodi ob nepravem času.

Tako se zdi le zemeljskemu Egu, ki pozna in se zaveda samo te trenutne eksistence in nima širšega pogleda. To ne pomeni, da morate molče prenašati tiranskega šefa, preveč kritične strše in se pustiti izkoriščati prijateljem in partnerjem. Ne, ne pravim tega. Pravim pa, da so v vašem življenju z razlogom.

Morda se morate naučiti odpuščati, morda se morate izuriti v postavljanju mej, morda morate spoznati svojo resnično moč… razlogov je lahko ogromno.

Ko spoznate, kaj je razlog za prisotnost določenih ljudi v vašem življenju, se energije razgradijo in lahko greste naprej. Svobodni in modrejši.

Vesolje nam občasno pošlje kakšen test, da res vidimo, ali smo osvojili lekcijo. Če ste jo, se nimate česa bati. Če jo niste, lahko delate popravni izpit. Tudi večkrat, ne samo trikrat, kot v zemeljskih šolah. Vesolje je neskončno bolj potrpežljivo.

Naredite si lahkotne dneve,

Matea 🦋