NOTRANJA MOČ

Pozdravljeni ljubi moji.

Kako preživljate tole energijsko turbulenco? Letošnje leto je pravi roller coaster 😁
Poravnava Saturna in Plutona se nam je zgodila že v januarju, sedaj pa bosta šla ta dva gospoda še v retrogradno gibanje, to pomeni v navidezni rikverc 😜
Pluton se je obrnil že 5. aprila. Prav danes, 11. maja, mu je sledil Saturn, 13. se bo obrnila Venera in 14. maja še Jupiter. Huh, luštno, ne?

Ko je Pluton retrograden, je čas razmišljanja o moči in nadzoru v vašem življenju. Če so vas ljudje nadzirali ali manipulirali z vami, je zdaj čas, da se postavite zase. Če ste preveč nadzirali druge ali situacije, je čas, da jim vrnete njihovo moč. Ustrezno delovanje v tem času bo povečalo vašo duhovno moč in vodilo k osebnemu razvoju v prihodnosti.

Saturnovo retrogradno gibanje spodbuja analizo razlogov, ki so privedli do določenih odločitev in dejanj. Še posebej se je dobro posvetiti koreninam strahu in negotovosti, ki jih čutimo. Saturn je znan kot gospodar karme. Tako se lahko v tem obdobju znajdemo sredi čustev in dogodkov, ki nas popolnoma presenetijo s svojo prisotnostjo. Z njegovim retrogradnim gibanjem nam je dana možnost, da te stare stvari potegnemo na svetlo, prečistimo, predelamo in uravnovesimo.

Retrogradna Venera bo vplivala predvsem na osebne odnose. Ta vpliv nas uči o dinamiki odnosov, tudi o odnosu do samih sebe. Razjasnite si lahko, kaj si v partnerstvu res želite in česar res ne marate, ter tako postavite temelje za zdrav, srečen odnos v bodoče.

Retrogradnost Jupitra je priložnost, da stopite na žogo in ovrednotite izkušnje, ki ste jih dali skozi. V času retrogradnosti ocenite, kaj ste se naučili, spoznali in pridobili. Čutili boste potrebo po odgovorih na vprašanja, ki jih že dalj časa nosite v sebi. Lahko jih iščete v knjigah, pri duhovnih učiteljih ali pa v svojih globinah. Pomembno je, da boste v sebi pomirjeni.

Ta retrogradna štiriperesna deteljica nam resnično omogoča globoka spoznanja in spuščanja vzorcev razmišljanja.
Res se bomo potili in izgubljali tla pod nogami. Vendar bodo vsi, ki bodo opravili domačo nalogo, nagrajeni z novo notranjo močjo.
Prebudili bodo mističnega zmaja moči in zaščite, ki spi v vsakem od nas.

Pa veliko volje in zavedanja vam želim v teh dneh 💕

Teamatea 🦋

www.jasnovidnikrt.si

Komentiraj