Želim si, da me ima nekdo rad…

Spomnim se, kako sem pred dobrimi tridesetimi leti želela le, da bi me nekdo imel rad. Res rad. Me sprejel takšno, kakršna sem.

Moj prvi soprog me je namreč želel kar naprej spreminjati. Me oblikovati po svoje. Ker sem bila zaljubljena, sem mu seveda želela ustreči.
Trudila sem se in se odrekala delčkom sebe. Dokler se zjutraj v kopalnici nisem zazrla v oči tujke.

Nisem premogla nobene ljubezni več. Ne do moža, ne do sebe. Izgubila sem se.
Nisem si zmogla priznati, da moje življenje zame nima cilja in smisla. Tako sem si prizadevala za ljubezen, da sem pozabila na svoje sanje.

Takrat mi je v roke prišla zanimiva knjiga.
V njej je pisalo o podzavesti. O tem, kako zapisi v podzavesti določajo našo realnost.
Pisalo je tudi o tem, da od drugih ljudi dobiš natanko toliko ljubezni, kot jo do sebe čutiš sam. Da jo lahko drugemu daš le toliko, kolikor jo imaš zase.

To je bilo prebojno spoznanje.
Tako sem se lotila iskanja in gradnje ljubezni do sebe. Počasi sem prebujala svojo notranjo ljubezen. Na začetku s pomočjo učiteljev in mentorjev, kasneje s seminarji in knjigami.

Danes sem sama mentorica in terapevtka za ozaveščanje vzorcev in blokad. Ker vem, da v življenju potrebujemo ljubezen in smisel.

Zbrala sem tehnike, ki so meni najbolj pomagale, jih prilagodila, posodobila in sedaj jih delim z vsemi, ki imajo voljo in pogum, da spremenijo svoje življenje.

Svetovanja izvajam individualno, v svoji terapevtski sobi v Kamniku.

Piši mi na info@jasnovidnikrt.si. Dogovorila se bova za termin in pogledala, kaj se dogaja s tvojim življenjem in zakaj ter našla najboljši terapevtski program zate.

Da se boš lahko zaljubil vase in v življenje.

Matea ?