Zdravljenje in odkrivanje podzavestnih blokad, vzorcev in prepričanj, se zdi kot neskončna zgodba.

Te zanima zakaj?

Ko prideš na ta čudoviti planet, se najprej ukvarjaš s svojim dušnim načrtom, zdravljenjem in odkrivanjem ran, blokad in prepričanj, ki si dobila med svojimi otroškimi leti. Ko te povečini ozavestiš, spustiš ali prepišeš, se začnejo odkrivati prepričanja, blokade in strahovi, ki si jih prinesla v to življenje kot dušni spomin iz svojih prejšnjih življenj.

Delaš na sebi, ozaveščaš, spuščaš, razumeš, odpuščaš, prepisuješ, zdraviš in ko si končala z vsem tem delom, se oglasi tvoja predniška linija 😊

Zdaj nastopi čas, da zdraviš, spuščaš, oproščaš, ozaveščaš in prepisuješ prepričanja, omejitve, strahove in blokade, ki jih tvoji predniki niso zmogli in so ti jih predali v obliki DNK spomina, družinskih tradicij ali prepričanj o življenju.

Če podrobno pogledaš v proces vidiš, da je vse, kar se ti dogaja in potrebuje ozaveščanje, spuščanje, odpuščane in zdravljenje, povezano. Nisi po naključju prišla v natančno to telo, ali družino, v tem času.

Inteligenca Kozmosa in Duše je neizmerna, kaj praviš 😊

In, preden na sceno skočijo tvoja Egica, Uboga jaz in drama queen, z vsem, kar se ti dogaja in kar daješ skozi, si se strinjala. Častna taborniška

Čeprav se ti takrat, ko ti je težko, to ne more zdeti mogoče 😊

Bodi močno,

Matea 🦋💚

Za osebni pogovor in svetovanje v živo ali online, piši na info@jasnovidnikrt.si

Več o meni in mojem delu preberi na spletni strani www.jasnovidnikrt.si