MEDITACIJE ON LINE V MAJU

Maj je prav posebno magičen mesec, saj se 1. maja praznuje stari keltski praznik, v katerem slavijo ta dan kot prvi poletni dan. V maju je na polno luno v biku tudi budistični praznik meditacije VESAK, ki časti Budo in njegov dar dvigu zavesti človeštva.
Tako sem za mesec maj pripravila program meditacij on line.

Začne se že
1. maja ob 20h, z meditacijo za dvig vitalnosti, ki jo bomo nadgradili s posebnim obredom v čast mističnega praznika magov beltaine.

6. maja ob 20h bomo zdravili blokade v toku obilja skozi naše življenje. Pomagala nam bo eskimska boginja Sedna, ki priskrbi hrano za dušo in telo.

13. maj ob 20h nam bo popestrila Sidhe, zemeljska vilinka. V svoja življenja bomo sidrali zaupanje v svoj šesti čut in vzpostavili ravnotežje med eteričnim in zemeljskim svetom.

20. maja ob 20h se nam bo pridružil mojster St. Germain s svojim vijoličnim plamenom transformacije. Z njim bomo prečistili in zaščitili vaše domove, da bodo zopet postali sidro miru in harmonije.

27. maj bo dan, ko bomo ob 20h naredili skok zaupanja v prihodnost s keltsko vilinsko boginjo Cordelio. Pokazala nam bo vse obilje in lepoto, ki ju ponuja mati narava. Spoznali bomo, da prihodnost ni siva in meglena, temveč sončna in svetla.

Boginja Cordelia praznuje na na starodavni sveti dan beltaine, s kateri bomo mesec maj začeli, zato bomo z njo tudi sklenili naše majsko popotovanje po mističnih svetovih vil, boginj in mojstrov.

Kako se pridružite posebni on line meditacijski skupini?
Preprosto ?
Če vas je druženje z vilami in mojstri v maju poklicalo, se javite
na info@jasnovidnikrt.si in dobite navodila ?

Prispevek za vseh pet meditacij, energijsko terapijo, ki se dogaja med druženjem in obred je 50 eur.
Zaradi energijske terapije je število udeležencev omejeno.

Čudovit teden vam želim,

Teamatea, Jasnovidnikrt ?

www.jasnovidnikrt.si