V življenju se je najteže odpovedati ilizijam in pričakovanjem.

Močne, zelo močne so te iluzije in pričakovanja, zaradi katerih živimo v strahu in odvisnostih.

Prepričanje, da smo dovisni od drugih, od sistema, od družbe je iluzija. Vsaka odrasla zdrava polnoletna oseba, no recimo od enaindvajsetega leta naprej, je popolnoma sposobna, da prevzame polno odgovornost zase in za svoje življenje.

Seveda, če verjame vase in v svoje sposobnosti. In so njeni cilji jasni. Se zaveda, da bo za urasničitev sanj potrebno delati, se graditi in rasti. Se marsičemu odrekati in včasih skleniti kakšen kompromis. Vendar nikoli ne izgubiti cilja izpred oči.

Na you tubu si lahko ogledate polno dokazov o tej teoriji. Videli boste vrhunsko peti gluho dekle. Kuhati slepega fanta. Slikati in igrati ljudi brez rok. Šprtnike na vozičkih in brez okončin.
V Ameriki je zelo priljubljen motivacijski govornik, ki ima glavo od rojstva zasukano na hrbet in ne more stati.

Vsi ti ljudje so dokaz, da so meje v naših glavah. Ti ljudje niso verjeli, ko so jim govorili, da ne zmorejo. Da se naj odrečejo svojim sanjam.

Tisto, kar verjamemo, postane naša resnica. Vesolje na vsako našo trditev odgovori z DA. Če mislite, da ste nemočni, bo Vesolje reklo: res je, nemočen si, in poslalo okliščine, ki vam bodo to potrjevale. Če mislite, da vas nihče ne mara, boste v svoje življenje dobili ljudi, ki vam bodo to odslikali.

Ko boste začeli verjeti, da je svet lep in ljubeč kraj, kjer se ljudje med seboj podpirajo in spoštujejo, bo takšno tudi vaše izkušanje. Seveda se boste morali tudi sami potruditi, da bo tako, ampak to je del življenja v Zemeljski dimenziji. Na fizični realnosti je potrebno uporabiti fizično telo, energijo in orodja. Premakniti svojo ritko, narediti korake, prebrati knjige in trenirati.

Ti zadnji dnevi leta nosijo v sebi močne energije čiščenja. Katere iluzije in pričakovanja ste pripravljeni izpustiti? Ste res že pripravljeni prevzeti popolno odgovornost za svoje življenje ali boste še malo čakali na Odrešenika in vnebovzetje? Pa tega ne mislim v svetopisemskem duhu, saj se razumemo, kaj ne?

Želim vam, da naredite temeljito inventuro in odpišete vse, kar vas drži v iluzijah, strahu, nemoči in odvisnostih.

Naredite si lahkotne praznike,

Matea 🦋

www.jasnovidnikrt.si