Tečaj KAJ MORA VEDETI IN ZNATI LIGHTWORKER

Delam z ljudmi. Z ljudmi, ki so doživeli travme, z ljudmi, ki so v depresiji, s tistimi, ki imajo slabe energijske pretoke in takimi, ki se pobirajo in sestavljajo po izgubah. Za delo z njimi sem se pripravljala vse življenje. Učila sem se pristopov, tehnik in metod pomoči.

Bolj malo pa mi je bilo povedanega in pokazanega, kako poskrbeti zase, da bom lahko najbolje delovala v njihovo najvišje dobro. Vedno ostane nekaj tega uporabnega znanja skritega, zadržanega v tajnosti.
Delo z ljudmi in energijami zahteva določene priprave in zaščite, če želimo delati odlično, dolgo, učinkovito in biti zdravi.

Skupaj z nebeškimi vodniki sem za vas pripravila šest stopenjski tečaj. Moj cilj je predati znanje s “terena”. Kako praktično in varno opravljati delo svetlobnega bojevnika. Časi se hitro spreminjajo in človeštvo vedno bolj in bolj potrebuje kvalitetno usposobljene lightworkerje. Njihova srca kličejo na pomoč. Čas je, dragi svetlobni bojevnik, svetlobna bojevnica, da zavihaš rokave in pričneš s svojim dušnim poslanstvom. Potrebujejo te.

Tečaj Kaj mora vedeti in znati lightworker je sestavljen iz šestih sklopov:

1. Sklop: Kdo je lightworker
V prvem sklopu bomo govorili o izbiri za delo z ljudmi, zakaj se tako odločimo in kaj to prinese s seboj. Sledila bo aktivacija dušnega poslanstva in povezava z neskončnim Virom energije, sočutja in ljubezni.

2. Sklop: Zaščita lightworkerja
Kadar se na delo ne pripravimo optimalno, lahko delamo škodo sebi. Naučili se boste tehnik, s katerimi se boste znali povezati z višjo zavestjo in se energijsko postaviti ter zaščititi.

3. Sklop: Čiščenje prostora:
Pravilna postavitev prostora zelo olajša procese tako na fizični, kot na energijski ravni. Pri terapevtskem delu je potrebno držati varen prostor. Čist in energijsko stabilen prostor je eden izmed glavnih ključev, da dosežemo uspešen končni rezultat dela s klientom. Prav tako je ključen za uspešnost v lastnem življenju. Ko si v okolju, ki te ne podpira optimalno, ne boš dosegel potrebnega ravnovesja, da bi prizemljil čiste vibracije.

4. Sklop: Postavitev prostora
Kaj in kako imamo v terapevtskem prostoru nas lahko močno podpre ali pa ovira. To so mogoče malenkosti, a velike stvari, ki vplivajo na sam postopek zdravljenja. Prav tako to velja za čisto vsako delo, ki vključuje elemente kanaliziranja božanske energije. Potrebuješ fokus in jasnost, za to je potrebna stabilnost.

5. Sklop: Izvajanje terapij, ridingov, devinacij, energijskih čiščenj in zdravljenj
V tem poglavju bomo govorili o smiselnosti uporabe omenjenih tehnik. Dobili boste vpogled, kakšen pristop je za določen namen najboljši. Predstavitev dela v praksi.

6. Sklop: Čiščenje lightworkerja in energije
Terapevt mora po končanem delu znati poskrbeti zase. Če želite dolgo in kvalitetno opravljati svoje dušno poslanstvo, je nega svetlobnega in energijskega telesa terapevta zelo pomembna. Ko nas obkrožajo nizke vibracije, nimamo jasnega in čistega vpogleda v lastno življenje, kaj šele v energijsko polje stranke. Prav tako se ni mogoče lahkotno razvijati, dopolnjevati in odkrivati nadaljnje dušne darove. Redno čiščenje vseh teles je izredno pomembno. Če tega ne prakticiramo redno in sproti, kaj kmalu ne bodo mogli služiti svojemu namenu. Vedite, da tudi energijsko polje oddaja svoj specifični imprint in vonj. To je samo eden izmed mnogih razlogov, zakaj je pomembno dnevno čiščenje.

Tako, pa smo prišli na konec našega opisa. Zavedajte se, da biti lightworker ni enostavno. To ni poklic, katera opravljaš od 8. ure zjutraj, do četrte popoldne. Nikakor. To je delo 24/7. Nekoč mi je ena od vodnic povedala, da lightworker nima uradnih ur. Pa še kako res je!
To ne pomeni, da se razdajamo, ampak predamo informacije ob točno določenem božanskem ritmu. Naše meje so jasno postavljene, samo poznati jih moramo. Tudi tega vas želim naučiti, kajti kvaliteto dosežemo le, ko je naša življenjska fontana polna in čista. Lightworker predaja informacije, sporočila in ljubezen iz čistega Izvora. Da to doseže, je potrebno poznati določene zakonitosti Vesolja in po kakšnih načelih deluje.

Tečaj bo potekal na dva načina, tako da boste lahko izbrali, kaj vam bolj ustreza. Ena skupina, ki bo začela 8.10., bo predavanja in vaje delala v živo, v prostorih Jasnovidnega krta v Kamniku.
Druga skupina, ki bo tečaj spremljala preko Google Meet portala, bo štartala 15.10.
Ta skupina bo peto stopnjo tudi delala v živo, v Kamniku.

Obe skupini bosta začenjali ob 9h. Tečaj bo trajal predvidoma sedem ur, z vmesnimi premori za prevetritev možgančkov, obisk sanitarij in malico.

Prijave bodo zaključene pet dni pred začetkom posamezne skupine. Po mailu boste dobili gradivo, da si boste lahko pripravili vprašanja, če se vam bodo pojavila.

Ko boste enkrat izbrali skupino, menjave ne bodo mogoče. Ker je tečaj sklop učenj in iniciacij, ki si sledijo v točno določenem zaporedju, ni možna prijava samo na posamezne stopnje.

Prijave pošljite na info@jasnovidnikrt.si

Po prijavi in plačilu boste prejeli gradivo za posamezno stopnjo in podatke za plačilo. Energijska izmenjava za posamezno stopnjo znaša 180 eur.
Tisti, ki boste želeli tečaj plačati v enkratnem znesku, dobite 10% popusta. Ostali poravnate znesek 180 eur tri dni pred začetkom tečaja.

URNIK skupina v živo:

– 8.10.2022 ob 9h
– 19.11.2022 ob 9h
– 17.12. 2022 ob 9h
– 7.1. 2023 ob 9h
– 4.2. 2023 ob 9h
– 4.3.2023 ob 9h

URNIK skupina online:

– 15.10.2022 ob 9h
– 26.11.2022 ob 9h
– 18.12.2022 ob 9h
– 14.1.2023 ob 9h
– 17.2.2023 ob 9h v prostorih Jasnovidni krt Kamnik
– 11.3.2023 9h

Toplo vabljeni vsi, ki delate z ljudmi!