Preboji in spremembe ne se ne zgodijo kar sami od sebe.

Pardon, spremembe se zgodijo kar same od sebe. Spremembe, ki so nam všeč in nam pašejo, se ne zgodijo kar same od sebe. Za takšne premike v življenju moramo delati.

Delamo na fizičnem nivoju in na duhovni rasti hkrati. Eno brez drugega ne gre.
Če na fizičnem nivoju delamo potrebne korake in tega ne podpremo z notranjim zorenjem, se nam lahko vse ustavi in podre.

Če delamo na sebi na duhovnem in čustvenem nivoju, meditiramo, ozaveščamo, odpuščamo, je to super fino in fajn. Zelo pomemben in potreben proces je to. Ampak, če tega potem ne bomo udejanjali na fizičnem nivoju, spet ne bo posebnih prebojev in sprememb. Razočarani bomo.

Za uspešne in trajne spremembe je potrebno združiti oboje, fizis in duh. O tem učim svoje kliente. Kako spregledati izziv, se nanj odzvati in ga razrešiti. Korak za korakom. Da ojačajo in zgradijo samozavest. Da odkrijejo svoje sposobnosti, se spomnijo sanj in pogumno krenejo k svojim ciljem.

Če te zanima, si oglej nekaj možnih načinov na www.jasnovidnikrt.si. Vsi niso opisani in napisani, ker je to nemogoče. Vsak človek je unikatni seštevek svojih preteklih izkušenj in bodočih ciljev, zato je vsako srečanje unikatno. Prilagojeno trenutnemu stanju osebe in njenim izzivom.

Kontaktni naslov je info@jasnovidnikrt.si, če imaš kakšno vprašanje ali se želiš naročiti na posvet.

Naredi si lahkotne dneve,

Matea 🦋💚

Ps: na spletni strani najdeš še mnenja klientov ter informacije o meni in mojih izkušnjah. Dobrodošla!