PILNA LUNA

Dobro jutro ?‍♂️
Kraljica noči nas danes pozdravlja že navsezgodaj. Njena magična moč nam učinkovito in brez sprenevedanja pokaže, kakšna je naša čustvena stabilnost, iz katerega pola energije napajamo svoje misli in dajanja, ali
iz strani strahu ali ljubezni.
Ljudje običajno krivijo polno luno za svojo nestrpnost, nervozo, slabo počutje. Delno imajo prav ?
Polna luna s svojo močjo vplivanja na vse, kaj spada v kraljestvo vode- tudi čustva so v njem- povzroči, da se naši resnični občutki in misli, ki jih znamo tako dobro po tlačiti in zanikati, kar naenkrat znajdejo okopani v njeni magični svetlobi. Polna luna vse potencira. Če ste dobre volje in polni energije, boste te dni kar žuboreli skozi življenje. Nič vam ne bo težko, vedeli boste, da je vse mogoče in imeli dovolj elane, da uresničite zamisli.
Ljudje, ki se v tem obdobju soočajo z izzivi, bodo imeli občutek, da so jim zaprte vse poti, da ne morejo iz zmešnjave, v kateri so se znašli in najraje bi ustavili svet in izstopili. Tudi če ste med slednjimi, ni potrebe kriviti sonca noči. Misli in čustva se da upravljati. Mi se odločimo, kaj bomo čutili in posledično mislili.
Res je. Zahteva veliko vaje in pozornosti.
Je pa vredno, saj vpliva na naše celotno bivanje.
Zato, poskusite vsaj danes, ko nam svojo
magijo pošilja srebrna krasotica, zaznati svoja čustva in misli.
Če boste čutili, da v vaše življenje prinašajo mir, ljubezen in obilje, pustite, da se njihov vpliv podvoji, potroji, početveri…
Težke misli in čustva, ki jih polna luna izbeza iz sence, da lahko dobijo vašo pozornost, pa sprejmite. Ne jih tiščati nazaj v senco, ker vam niso všeč in vam povzročajo nelagodje.
Vsi imamo v sebi obe plati, svetlo in senčno.
Naša odgovornost in izbira pa je, kateri bomo dovolili, da vodi naše življenje.

Svetle, pozitivne misli vam želim in modro izbirajte svoje občutke ?

Pa ne samo danes ?

Čudovit, magičen dan polne lune vam želim,
Teamatea ?

www.jasnovidnikrt.si