PAR- NEPAR

Ne vem več, kaj naj naredim, vse mu gre na živce…Samo sitnari in se pritožuje…
Kar naprej jo boli glava…Ves dan leži na kavču in gleda televizijo…Za vse sem sam/ sama…kaj od tega zveni znano?

To so najpogostejši stavki mojih klientov, ki pridejo na partnersko svetovanje. Vse te omejitve, izgube dohodka in občutka stabilnosti, 24/7 zaprtosti med štirimi stenami, strah in pritiski…vse to načenja odnose. Tudi najbolj ljubeči in trdni odnosi so se znašli na preizkušnji.

Ljudem popuščajo živci, iščejo krivca za svoje travme in stiske. Pritisk pa se najpogosteje sprosti v družini. Fitnesi in športne dvorane, ki so bile varnostni ventil za sproščanje jeze in frustracij, so zaprte.

Tudi kafiči, kjer smo lahko ob kavi potarnali prijateljem, niso več opcija. Veliko ljudi se ne more več umakniti v službo, v šolo, na faks.

Tako se pritisk nalaga in nalaga. Dokler ne eksplodira. Vsaka eksplozija pa za sabo pusti rane in bolečine. Čustveno razdejanje. Včasih so te rane tako globoke, da ne zmoremo oprostiti.

Vse, kar si še želimo, je pobegniti in zdraviti bolečino, pozabiti.

Vendar, veste kaj? Beg ni rešitev. Tudi sama sem dolgo bežala od bolečine. Je samo prelaganje soočenja z vzroki eksplozije in bolečine. Ko sem to spoznala, sem si prenehala zatiskati oči pred vzroki. Ti vzroki pa so zakopani globoko v nas in v naši podzavesti.

Sami pa se težko lotimo odkrivanja in reševanja teh vzrokov. Ker to povzroči še dodatno bolečino. Katera oseba pri zdravi pameti pa bi šla brskat po svojih ranah in si povzročati dodatno trpljenje???

Tista, ki ve, da je treba gnil, mrtev zob izpuliti s koreninami. To povzroči bolečino, ampak potem odleže.

Tudi stara, potlačena bolečina je mrtva, zamrznjena energija. Najbolje jo je izpuliti iz sistema in osvoboditi. Ker odleže, ko se konček nas zopet ozavesti in vrne nazaj.

Natanko to se dogaja na svetovanjih in meditacijskih terapijah, ki jih vodim. Ljudje se sestavljajo nazaj in napredujejo v življenju. Ne stojijo več na mestu. Spoznavajo svoje rane in jih zdravijo. Spoznajo, da so vredni ljubezni in spoštovanja. In ni jih več strah postavljati mej.

Piši mi na info@jasnovidnikrt.si, če si se našla/ našel v zgornjem zapisu. Moja svetovanja so vedno personalizirana in prilagojena klientu. Ni klišejev, ni posploševanj. Piši, da se dogovoriva za deset minutno srečanje on- line in preveriva, katera rešitev ti je pisana na kožo.

Želim ti mirno srce,

Matea, Jasnovidni krt ?