Napoved zelenih magov za teden od 17.8. do 24.8.

Iz naših globin se bo pokazalo marsikaj, kar smo do sedaj ignorirali in gledali stran. Vendar bo dobro, če si bomo odgovorili na nekaj vprašanj. Kaj je tisto, kar vam prinese notranji mir, občutek svobode in srečo? Kaj lahko naredite, rečete ali napišete, da bi vaša svetloba še bolj žarela? Pobožala tudi življenja drugih okoli vas?
Pomembno bo, da upoštevate svoj notranji kompas. Kam vas vleče in zakaj? Vas v določene odločitve in dejanja vabi vaš ego in ranjeni ponos?
Pomembno bo razlikovati med šepetom duše in ega.
Ko boste uresničevali svoje srčne zamisli in želje, ne dovolite, da vam mnenja drugih spreminjajo vaš fokus. Ostanite v svojem toku.
Vaši občutki naj bodo vaš prijatelj in zaveznik. Vsak izmed nas ima močno notranjo modrost, ki nam kaže pravo smer. Včasih je potrebno veliko poguma in mnogo sprememb, da ji sledimo. Prišel je ta čas.
Pokličite svoje angele varuhe, vodnike in nebeška bitja. Vedno so okoli nas. Potrpežljivo čakajo, da jih začutimo, prosimo za pomoč.
Naj bo ta teden v znamenju globokih spoznanj s ščepcem nebeške magije. Dovolite svojemu soncu, da sveti brez oblakov, z jasnega sinjega neba ?

Želim vam čudovit, ustvarjalen, magičen teden ?

Matea ?

www.jasnovidnikrt.si