Uh oh, prvi jesenski teden bo po napovedi zelenih magov deloven 😅

Poletje s svojimi ognjenimi energijami sonca se poslavlja. Za realizacijo sanj in želja bo v prihajajočih dneh potrebno vložiti več napora. Vsako pomanjkanje zavzetosti bo povzročilo, da se bodo uresničitve projektov zavlekle. Imeli boste občutek, da se vzpenjate po stopnišču brez konca, kjer je vsaka naslednja stopnica višja od prve.
Vztrajni bodo dosegli svoj cilj, kjer jih pričakujejo uresničene želje in nagrade vesolja.
Prišel je tudi čas, da se ozremo okoli sebe in ne pozabimo na druge ljudi in živa bitja. Morda boste opazili, da kdo v vaši bližini potrebuje prijazno besedo, nasmeh ali drobno pomoč. Ne poglejte stran. Širite svojo svetlobo.
Hkrati pa poskrbite, da ostanete v svojem centru moči. Pri svoji notranji kraljici ali kralju. Ne dovolite si pasti pod vplive manipulacij, ki smo jih vsakodnevno deležni.
Zaščitite svoje misli, naj ostanejo pozitivne in optimistične.
Strahovi in krivda se lahko hitro in nezavedno polastijo vaših čustev in s tem upravljajo vaše odzive na okoliščine. In s tem vplivajo na kvaliteto vašega življenja.
Prihajajoči teden bo pokazal, kakšna je vaša resnična moč in kje je vaš fokus.
S pomočjo ogledala v drugih odkrivajte svojo resnico. Vedno jo lahko spremenite in v svoje življenje povabite več radosti, obilja in harmonije.

Magičen teden vam želim,
Matea🦋

www.jasnovidnikrt.si