MAGIJA

Večkrat me vprašajo, kaj je to magija. Uh, na to temo bi lahko govorila tri dni skupaj. Vendar, danes bom bolj na splošno in kratko ?

Ko ljudje slišijo besedo magija, jim pred oči takoj skočijo prizori iz hollywoodskih serij in filmov, mogoče se spomnijo še kakšnega romana, ki so ga slučajno prebrali.
Vendar je magija še čisto nekaj drugega.

Dovolite, da vam predstavim magijo s svojimi besedami. V resnici je vse magija. Ker pa živimo na planetu Zemlja, ki je planet polarnosti, sta tudi v magiji dva nasprotna pola- bela magija in črna magija.

Kako delujeta: preprosto povedano- vse, kar se dogaja določeni osebi brez njenega strinjanja ali vednosti, je črna magija. Tudi če želimo nekomu vse dobro- če nas oseba ne prosi za pomoč, ali pa sploh ne ve, da se vmešavamo v njene energije- je črna magija. Zakaj? Zato, ker mi nimamo vpogleda v dušni načrt in nimamo pojma, zakaj je nekdo v dani situaciji. Z vmešavanjem jemljemo osebi nujno potrebno možnost učenja na napakah.
Zato v starih časih, ko je imela vsaka vas modreca in zdravitelja- maga- ta ni pomagal nikomur, ki ga ni trikrat ob različnih priložnostih prosil za isto stvar. Le tako je bil lahko prepričan, da je prosilec dojel izkušnjo in se iz nje nekaj naučil, torej je ne bo več ponavljal v različnih oblikah.

Seveda obstajajo tudi črni magi, ki energijske vplive in manipulacije energije – uroke- uporabljajo za krepitev moči, vpliva, pridobitev materijalnih dobrin in škodovanja drugim.
V črno magijo se v resnici lahko kar hitro zapletete. Vsak, ki je kdaj gojil sovražne, nasilne, maščevalne ali zavistna misli, je bil mini črni mag.

Kaj pa bela magija?
Ta se deli na več podzvrsti, odvisno, katere energije se uporabljajo za zdravljenje in priklice.
Zeleni magi delujemo v skladu z naravo, njenimi ritmi in za zdravljenja in priklice uporabljamo moč zelišč, elementalov, simbolov in bitij narave. Vile, škrati, živalski vodniki, kristali…to so naši podporniki in pomočniki. Tudi luna je naša dobra prijateljica ?
Šepetajo nam odgovore, rešitve in ponujajo zdravilne esence.
Zeleni mag nikoli energijsko ne deluje proti nikomur. Priklici, ki jih zeleni magi izvajamo, so vedno za čiščenje starih, preživetih, obremenilnih energij ali pa za povabilo novih možnosti, zdravja, obilja, ljubezni in za zaščito na vseh ravneh.

Vsak, ki spoštuje naravo in njene živalske in rastlinske otroke, ki zavestno ne škodi nikomur in se trudi biti kar najboljši prebivalec matere Zemlje, je mini beli mag ?

Življenje samo je magija. Pomislite, koliko energije in usklajevanja je bilo potrebne, da ste sedaj tam, kjer ste. Koliko okoliščin se je moralo sinhronizirati, da vam je življenje pripeljalo natanko prave ljudi in okoliščine, ki so nujni za vaš dušni načrt?
Vesolje obvlada magijo in njeno uporabo ?

Veliko, veliko bele magije v življenju vam želim,

Teamatea, Jasnovidni krt ?

www.jasnovidnikrt.si