MAGIJA PREDNIKOV

Ali se zavedaš, da si se morala roditi v dnk linijo prednic, ki je imela v sebi čarovniški gen?

Ne, to ni šala. Če se želiš ukvarjati z magijo, se tvoja fizična dnk dediščina poveže z dediščino tvoje duhovne linije, se pravi z namenom tvoje duše.

Vendar čarovnica ne postaneš kar avtomatično, veš. Tvoje sposobnosti so zaklenjene s ključavnicami, ki jih moraš odkleniti, preden lahko polno izkoristiš svoje talente. Kozmos ti pošlje preizkušnje in teste, ki pokažejo iz kakšnega testa si. Šele, ko dokažeš predanost, vztrajnost ter se zavestno odločiš za magijo, se pravi razvoj lahko prične.

Včasih se rodiš v določeno čarovniško linijo, da jo pozdraviš. Veliko čarovnic je zaradi strahu pred preganjanjem, mučenjem in smrtjo zablokiralo in zavezalo svojo moč. Takrat se mora duša, ki se je javila, prav posebej potruditi, da osvobodi prednice in sebe. Velikokrat se zgodi, da so vsi v družini sovražno nastrojeni, zaničljivi in posmehljivi do osebe, ki razbija dnk okove. Njihova podzavest in dnk še vedno hrani spomine, zaradi kateri so bili darovi ustavljeni in zamrznjeni, čeprav nevarnosti že zdavnaj ni več.

Še obred, ki ti bo v pomoč, če te magija kliče, ti pa še nisi pozdravila vseh strahov:

vzemi svežo belo svečo. Pred spanjem jo prižgi za sedem minut in medtem prosi svoje prednice in svoj pretekli Jaz iz čarovniške inkarnacije, da ti pomaga pozdraviti rane, ki so še prisotne. Prosi za nasvet in usmeritev, kako boš to lahkotno in hitro naredila. Naj se ti razkrije v sanjah. Ponavljaš 21dni zaporedoma. Če en dan preskočiš zaradi kakršnega koli razloga, si spet na začetku.

Ob postelji imej zvezek in svinčnik, kamor si boš zapisala sanje, ko se boš zbudila. Lahko bo to sredi noči, ali pa bodo zadnje sanje pred jutrom. Zapiši si vse, česar se boš spomnila, pa naj se ti zdi še tako čudno, brez repa in glave. Sčasoma boš vse sestavila skupaj in videla širšo sliko.

Potem sledi navodilom, pozdravi dnk prednic in odkleni svoj potencial.

Seveda to ne bo šlo hitro, bodi potrpežljivo in vztrajno. Spomni se, kaj sem govorila o preizkušnjah 😊

Bodi čarobno,

Matea 🦋💚🧙

Ps: ne pozabi se zahvaliti prednicam, ki so nosile čarovniški gen. Naredi kakšno daritev zanje ali prižgi svečko v njihovo čast 🕯💚