Kaj storiti, ko je konec zveze

Veliko je ljudi, ki se jim v tem obdobju nekaj dogaja na področju partnerstva in razmerij. Lahko se začenjajo nova ali končujejo stara. Lahko, da je treba spuščati in odpuščati. Mogoče se postavljajo novi temelji in meje v že obstoječih zvezah. Vsekakor je zelo malo ljudi, ki se jim na tem področju ne bi dogajalo nič.

Kakor koli že, če si ena izmed tistih, ki se jim razmerje bliža koncu, ali pa se je ravno zaključilo, bodi pozorna na sledeče: vzemi si čas za žalovanje in zdravljenje srca. Tudi, če si bila ti tista, ki je odnos zaključila. Da je prišlo do tega, te je moralo boleti srce in verjetno si bila ti v razmerju emotivno zapuščena že dolgo, preden si ga končala. Priznaj si, da so se ti porušile sanje in razblinila pričakovanja. Vse vemo, kako to boli.

Zato, še preden pomisliš na naslednjo zvezo, poskrbi za svoje čustveno okrevanje. Ne zapleti se z novo osebo samo zato, da se ti ne bo treba ukvarjati s seboj in svojimi občutki.

Ne pravim ti, da se do konca pozdravi. Pravim ti, da moraš že stopati po tej poti odkrivanja svoje Sence.  Za vse ostalo bo poskrbelo Življenje 😊

Bodi jasno,

Matea 🦋💚

Za osebni pogovor in svetovanje v živo ali online, piši na info@jasnovidnikrt.si

Več o meni in mojem delu preberi na spletni strani www.jasnovidnikrt.si