Pa reciva danes še kakšno besedo na temo naših ljubih mačk 

Kot sem že pisala, so mačke zveste zaščitnice čarovnic in so običajno v naših družinah. Tako so čarovnice opazile, da mačke rade sedijo v krogih. Kot veš, je krog močan zaščitni simbol in je nepogrešljiv pri kakršnem koli prakticiranju magije in čaranja.

Prisotnost mačke okrepi zaščite, ki jih čarovnica naredi v svojem svetem prostoru. Prav tako ojača povezavo med čarovnico in boginjami, ki jih ta pokliče v svoj zaščiteni sveti krog. S pomočjo mačje prisotnosti je povezava med čarovnico in nevidnimi svetovi močnejša, jasnejša in čistejša. Tvoje zaznave in komunikacija se bodo znatno izboljšale in izostrile, če boš imela srečo in bo s teboj tvoja mačka. Nekatere mačke so namreč muhaste in odidejo sredi rituala, ki ga ravno postavljaš 😉

Tvoja mačja zaščitnica te namreč ščiti pred nevarnostmi. Če presodi, da si sama dovolj močna in se ti ni bati nobenega astralnega vmešavanja, ker je tvoja zaščita vzorno postavljena, gre po svojih poteh 😊

Tvoja mačka je tudi tvoja tiha učiteljica. Kaže ti, kako biti neodvisna in verjeti vase ter podporo Kozmosa. Hkrati pa prositi in sprejeti tisto pomoč, ki jo res potrebuješ.

Zaradi mačje neodvisnosti veliko navadnih ljudi mačke dojema kot hinavske in zlobne. Pri tem dojemanju igra veliko vlogo posameznikova nepozdravljena in neraziskana Senca ter vsiljeno vraževerje, ki mu verjame.

Glavni vir negativnih zgodb o mačkah je namreč cerkveno izročilo. Če so preganjali domnevne čarovnice, je jasno, da so morali popljuvati tudi čarovničine zveste zaščitnike. Velikorat so na grmadah gorele tudi mačke. Skupaj z lastnico ali pa kar same. V strah in opomin, kaj čaka tistega, ki misli s svojo glavo.

Danes si na srečo varna pred takšnim preganjanjem. Za mačke tega še ne morem reči, saj še prevečkrat slišim zgodbe izživljanja nad temi čudovitimi bitji, ki človeštvu ne prinašajo drugega, kot samo blagoslove.

Uživaj v družbi svoje štirinožne prijateljice in njenem zaupanju vate. Bodi njena najboljša prijateljica, kot je ona tvoja 😊

Bodi magično,

Matea 💚🦋

Morda je slika naslednjega: mačka

Oglej si vpoglede in oglase

Promoviranje

Vsi odzivi:

1313